Тканинні ролети

Компанія "Оконіка" представляє "Хіт ціни" на популярні в Україні тканинні ролети.

Тільки найкраще для наших клієнтів...

Чому тканинні ролети?
У Європі рулонні штори – це лідер серед усіх інших варіантів декору вікон. Рулонна система є цільним тканинним полотном – воно кріпиться на карниз. Діаметр труби може бути різним: 32, 26 або 19 мм і підбирається в залежності від розміру виробу. Механізм пристрою дуже зручний – він дозволяє рівномірно намотувати тканину на вал, фіксуючи виріб у необхідному положенні.

Плюс подібної системи полягає ще й у тому, що у зібраному положенні вона займає дуже невеликий простір. Крім того, рулонні штори однаково добре виглядають і разом із традиційними шторами, і як самостійна конструкція.

Правильно підібравши матеріал та його відтінок, ви зможете перетворити інтер'єр, зробивши його стильнішим, затишним, а приміщення – світлішим та просторішим. Враховуючи особливості вашого житла, ми допоможемо підібрати найкращий відтінок рулонних штор. Для дитячої кімнати відмінно підійдуть фотожалюзі, на яких зображені улюблені мультиплікаційні герої або тварини.

Матеріали відрізняються і світлопропускною здатністю. Якщо для вітальні ідеально підійдуть рулонні штори світлого відтінку, які нададуть сонячним променям вишуканий відтінок, то для спальні можна придбати штори «Блекаут» (blackout), які чудово рятують як від літньої спеки, так і від відблисків нічного міста, адже вони практично не пропускають світло. Тішить і простота обслуговування рулонних штор, протер вологою серветкою - і чисто, крім того тканина обробляється складом, що перешкоджає накопиченню пилу, вбирання запахів, вигорянню, що нанівець зводить необхідність їх збирання.
Зручно і те, що можна встановити рулонні штори своїми руками. Вони мають універсальне кріплення, тому їх можна встановити не тільки у віконний отвір, а й на стіну. У комплект входять спеціальні стопори, призначені для регулювання висоти. Після завершення встановлення потрібно закрити декоративними заглушками металеві кронштейни. Дуже важливо, щоб рулонна штора була закріплена рівно – інакше тканина намотуватиметься на вал криво. Якщо ви не впевнені, що зможете впоратися із встановленням конструкції власними силами, ми з радістю запропонуємо вам послуги досвідчених фахівців, які зроблять монтаж швидко та якісно.

Замовлення можна оформити двома способами: безпосередньо в офісі або викликавши об'єкт фахівця. Ціна залежатиме від розміру (всі необхідні виміри зробить наш співробітник) та від обраного вами матеріалу. Кожен виріб виготовляється індивідуально, з урахуванням особливостей конкретного віконного отвору, його розмірів, інтер'єру приміщення в цілому, тому ви можете бути впевнені, що нове придбання ідеально впишеться у спільну композицію.

Приклад розрахунку популятної тканинної ролети "Шикатан" на стул стандартного кухонного вікна (ширина 1300 мм, висота 1400 мм.)

для дилерів.
Дилерську знижку на тканинні ролети уточнюйте у свого регіонального представника.
Вартість зразків тканин (книжка 67 тканин) – 250 грн.

 


Все статьи