Ступінчасте провітрювання

    Ступінчасте провітрювання просте, але дієве рішення надійного, контрольованого провітрювання приміщень.

 

У той час як пластикові вікна без влаштування ступінчастого провітрювання можуть відкидатися тільки на певну ширину, стулка оснащена цим механізмом відкидається на кілька щаблів.

 

ступенчатое проветривание

Ширина відкидання від 10 до 140 мм встановлюється просто та комфортно поворотом ручки. Блокуючий пристрій фіксує стулку на певній ширині відкидання і попереджає захлопування від вітру або протягу. Навіть якщо стулка відкинута на кілька міліметрів, повітрообмін у кімнаті забезпечується, і цього достатньо для нормальної екології та помірної вологості. До того ж при провітрюванні з мінімальною шириною відкидання стулки зменшується ризик зламування - на противагу до повністю відкинутого вікна, коли виникає можливість проникнення зовні.

 

Ступінчасте провітрювання особливо актуальне у перехідний час – з березня по травень або – з вересня до листопада – тоді, коли температура не опускається набагато нижче нуля. У ці перехідні місяці немає потреби в сильному короткостроковому та разовому провітрюванні вранці!
Ступінчасте провітрювання забезпечує жорстку фіксацію в бажаній позиції та сильному вітру чи протягу не під силу змінити вибрану Вами позицію для провітрювання! Застосування ступінчастого фіксатора дозволяє уникнути виморожування приміщення у разі провітрювання при низьких температурах. Також це чудове рішення для людей, які звикли спати при відкритих вікнах. Крім іншого, фіксатор - чудовий засіб для боротьби з утворенням конденсату на поверхнях вікон.

 


Нове вікно у Вашій оселі – це придбання, в першу чергу, комфорту. І це не просто слова - у випадку з металопластиковим вікном рівень комфортності можна виміряти!

 

З повагою колектив ТОВ "Оконіка".

 

Все статьи