Монтаж вікон

Основи монтажу пластикових вікон
За статистикою, встановлення пластикових вікон не обходиться без скарг у 85-ти випадках зі 100, найчастіше замовники не долаються процесом монтажу. Саме тому дуже важливо, перш ніж вирішуватись на зміну вікон попередньо обговорити всі нюанси та правильно провести виміри. Установка вікон пройшла незадовільно в тому випадку, якщо через деякий час після експлуатації всередині вікна з'явилася пліснява, це говорить про порушення процесу монтажу і можливо розгерметизації склопакетів. Досить часто монтаж пластикових вікон закінчується плачевно після неправильного зняття вимірів віконного отвору.

Встановлення вікон ПВХ, основні моменти процесу:

Будь-який процес починається з підготовки. Заздалегідь фахівці віконної компанії обговорюють із клієнтом тип вікна, вигляд, чи це буде встановлення металопластикового вікна або виробу класичного вигляду (тобто уточнюється матеріал, від цього залежить і вартість). Крім того, дуже важливим моментом є визначення форми кольору майбутнього вікна. Встановлення вікон у Києві, як у будь-якому іншому місті, не відбувається без зняття точних вимірів.
Перед тим, як розпочати монтаж, необхідно зробити повний демонтаж старого вікна
Монтаж металопластикових вікон та виробів із пластику починається зі зняття захисної плівки із зовнішнього боку. Установка починається з монтажу рами після її приміщення.
Згідно з правилами, встановлення пластикових вікон у Києві та на території всієї України проводиться строго по горизонталі, відхилення допускається до 3мм. на всю довжину.
Перед роботами необхідно приклеїти спеціальну стрічку на місце стику основної рами та отвору, вона є вологонепроникною та захистить будинок та вікно від грибка та інших неприємностей.
Встановлення вікон у Києві не обходиться без монтажної піни. Їй заповнюється весь простір після монтажу основної рами.
Дуже важливо, щоб разом з вікном було встановлено підвіконня та укоси, якщо це зробити пізніше, можливе скупчення води та неправильне положення складових виробу, не естетичний вигляд конструкції загалом. Установка металопластикового вікна – це комплексна робота.

Все статьи