Вікна від Оконіки

Окна от Оконики

Якщо Ви вирішили поміняти вікна у своєму будинку, то перед вами, безсумнівно, виникне питання - як вибрати вікно, яке надійно захистить Вашу оселю від негоди і прослужить не один десяток років. Тому при виборі фірми-виробника радимо не гнатися за низькою ціною, оскільки покупка робиться довгі роки.

Зазвичай замовлення сучасних вікон перетворюється для споживача на дуже складний та заплутаний процес. Визначитись у різноманітності металопластикових вікон та їх комплектуючих Вам допоможуть кваліфіковані фахівці компанії «Оконіка», які здатні знайти індивідуальний підхід до будь-якого замовника. У нас Ви отримаєте кваліфіковану консультацію з продукції, відповіді на питання, що Вас цікавлять, а також допомогу в розрахунку вартості конструкцій.

При виробництві вікон ТОВ «Оконіка» використовує найсучасніші технології, які безперечно є провідними у сфері виробництва металопластикових конструкцій. Усі енергозберігаючі склопакети заповнені спеціальним газом – аргоном, що дозволяє підвищити теплоізоляційні властивості склопакета. Крім того, крім покращення енергозберігаючих властивостей, заповнення склопакета аргоном дозволяє знизити ймовірність випадання конденсату, а також підвищити шумоізоляцію.

Партнерами "Оконіки" є відомі світові постачальники високоякісних профілів WDS, KBE та TROCAL. До речі, TROCAL є першим виробником пластикових вікон у світі. Ця німецька марка була заснована в 1954 році і вже впевнено зарекомендувала себе як елітний продукт для людей, які цінують комфорт і мають вишуканий смак. Цей профіль виробляється виключно в Німеччині і більше. Таким чином, Ви можете бути впевнені на всі 100%, що ваші вікна будуть дійсно німецькими і зроблені з німецькою якістю.

Але слід зазначити, що якість металопластикового вікна залежить не тільки від обраного профілю. Важливу роль також відіграють умови збирання та устаткування, у якому її виробляють. Оскільки неправильне складання зведе нанівець усі позитивні якості, а відремонтувати таку конструкцію практично неможливо – її потрібно буде міняти повністю.

Купуючи вікна в компанії «Оконіка» ви можете бути впевнені в якості, адже збірка металопластикових вікон, що надаються нами, здійснюється на виробництві з найсучаснішим обладнанням.

Виробляючи нашу продукцію, ми керуємося принципом великого керівника Стіва Джобса: «Потрібно ретельно обробляти зворотний бік шафи та паркану. Неважливо, що вони не видно», тобто. якість має бути навіть у найменших деталях.

Таким прикладом може служити, що у своїх вікнах ми встановлюємо практичний самий товстий металевий профіль 1,2 мм, для того щоб вони були міцними, в той час як деякі виробники намагаються на цьому заощадити. Наша мета, якість у всьому, навіть якщо Ви цього не бачите.

Важливо це ставлення до своїх клієнтів. Компетентні та уважні менеджери «Оконіки» зможуть допомогти Вам у виборі найоптимальнішого для Вас варіанта. Адже завдяки правильно підібраному металопластиковому вікну Ви зможете суттєво заощадити. Наприклад, це актуально для приватних будинків, у яких застосовується власна система опалення. У такому випадку підійде вікно з п'ятикамерного профілю, з двокамерним широким склопакетом, енергозбереженням і аргоном. Для таких умов це - максимально теплий варіант, який збереже тепло в приміщенні та перешкоджатиме тепловтратам, за рахунок спеціального напилення на склі, що знаходиться усередині склопакета. З таким вікном Ви не тільки збережете тепло у своєму будинку, але й заощадите електроенергію.

Також обов'язково необхідно звертати увагу на надійність організації, в якій Ви купуєте металопластикове вікно. ТОВ «Оконіка» входить до 30 найбільших виробників в Україні. Нашу компанію обрало вже близько ста тисяч людей. І ми дуже цінуємо їхню довіру. Ми маємо два практично найбільші заводи в центральній частині України. За останні два роки наша компанія виготовила близько 160 тисяч вікон. «Оконіка» надає 5-річну гарантію на свої вироби, оскільки впевнена у своїх партнерах та своїх можливостях. Приємним бонусом є те, що наша компанія регулярно проводить розіграші із цінними призами серед своїх клієнтів.

Замовляючи металопластикові вікна у нас, Ви купуєте тепло та затишок у своєму будинку!

Все статьи