Державна програма енергоефективності "У кредит дешевше"

 З травня 2015 року почала діяти державна програма підтримки енергоефективних проектів в Україні. Програмою передбачено фінансову підтримку приватних замовників з боку держави, компенсацію частини

витрат, пов'язаних із придбанням енергоефективних продуктів, у тому числі вікон із енергоефективним склопакетом.

Ця програма реалізується через низку державних банків, включаючи ОЩАДБАНК.

 

Тепер приватному замовнику можуть повернути до 30% вартості пластикових вікон, якщо він купує їх у продавців, зареєстрованих у програмі. Це можуть бути як власні офіси роздрібних продажів віконних компаній, так і незалежні ділери. Таким чином у вас з'являється можливість запропонувати вашим дилерам нову якісну послугу, яка дозволить залучити нових клієнтів.

Програмою передбачено надання кредиту на суму до 50 тис. грн. під 25% річних та подальша компенсація частини витрат на суму до 30% вартості кредиту, але не більше ніж 10 тис. грн. (Докладний опис програми та приклад реалізації ви знайдете у вкладенні).


Партнери компанії «ВЕКА УКРАЇНА» та їхні дилери отримують можливість ідентифікації точки продажу як учасника цієї програми. Вам, у разі зацікавленості, буде передано відповідні сертифікати учасника програми, настінні плакати та роздаткові листівки, приклади яких ви знайдете у вкладенні.

У найближчому відділенні ОЩАДБАНКУ ви отримаєте докладні консультації щодо цієї програми, і після усної чи письмової угоди зможете почати використовувати її у продажах, що дозволить збільшити обсяги продажу кожної роздрібної точки.

Все статьи