Зробіть правильний вибір.

 Вибір відповідних вікон, їх монтаж - досить складний процес, як з технічної точки зору, так і щодо вибору оптимальних характеристик та вартості вікна.

Металопластикові вікна виготовляють із ПВХ-профілю, від якості якого значною мірою і залежить якість вікна. Високі якісні та теплоізоляційні властивості ПВХ-профілю забезпечують кілька факторів:

кількість камер: чим більше камер у ПВХ-профілі, тим краще він зберігає тепло (для кліматичних умов України оптимальною є трикамерна система, вікна ПВХ із двокамерним ПВХ-профілем можуть застосовуватися лише у нежитлових приміщеннях);
якість сировини та хороша рецептура: до складу ПВХ-профілю входить більше десятка компонентів, що забезпечують стабільні характеристики та відповідність нормам екологічної безпеки, ГОСТу та СНІПу для житлових приміщень (перевіряйте наявність відповідних сертифікатів при виборі вікна).
Не завжди варто переплачувати за ПВХ-профіль, але й намагатися заощадити на ньому теж не варто. Профільні системи VEKA, з якого виготовляє металопластикові вікна компанія «Оконіка», має всі заявлені характеристики і є оптимальним у співвідношенні «ціна — якість».

Наші рекомендації щодо вибору профільних систем:

  Профільна система WHS-Halo виготовляється з полівінілхлориду з додаванням присадок та адитивів, тому має протипожежні властивості. Відмінною рисою профілю є використання 4 камер, причому його ширина становить 60 мм. Крім того, всередині цього бюджетного профілю знаходиться сталевий каркас із квадратним перетином, що робить вікна міцними та надійними.

Вона має привабливий дизайн і досить проста за своїм пристроєм і може бути актуальна у випадках багатоповерхового будівництва, будівництва господарських об'єктів, будівництві павільйонів та магазинів, тощо.

 

Віконний профіль VEKA EurolinePro - це трикамерний профіль із монтажною шириною 58 мм, в якому використовується інноваційний матеріал ущільнень. Елегантний контур нового профілю зберігає класичну оптику Euroline.

Віконні конструкції Veka Euroline Pro чудово підійдуть для скління дачі, де Ви мешкаєте тільки влітку. У цьому випадку буде достатньо однокамерного склопакета, щоб захистити себе від зайвого шуму і пилу, а надійна протизламна фурнітура захистить від непроханих гостей.

 

Універсальна система профілів VEKA EuroLine має широкі функціональні можливості і підійде навіть найвибагливішому покупцю. Сувора форма, класичний білий колір, відмінні споживчі властивості - вікна Veka Euroline легко вписуються в будь-яку обстановку. Для тих, хто воліє стриману елегантність, кращого варіанту точно не знайти.

Стабільна трикамерна система класу "А" з чудовими ізолюючими характеристиками шириною 58 мм і товщиною зовнішньої стінки профілю 3мм. Це профіль, який призначений для того, щоб встановлювати його в малоповерхові будинки та будинки з малою висотою вікон. Цей профіль ідеально підходить для котеджів, дач, приватних будинків та просто малоповерхівок.

 

 

 

Veka Softline 70 - це вдосконалена п'ятикамерна профільна система класу А з відмінними показниками теплоізоляції та шумоізоляції, з монтажною глибиною 70 мм і товщиною зовнішньої стінки 3 мм. Високоякісний пластик, стійкий до впливів зовнішнього середовища, не потребує ні фарбування, ні будь-якого іншого спеціального догляду. Рівна гладка поверхня, а також використання спеціальних армуючих підсилювачів забезпечує високу стабільність конструкції. Ідеально підходить для встановлення у будинки старого фонду, а також у заміські котеджі.

Крім цього, профіль має повний набір властивостей, які необхідні сучасній людині, а також великим терміном служби. Veka Softline 70 - це у всьому хороша система, позбавлена недоліків, що підтримує всі можливості та сучасні рішення.

Елегантний дизайн системи VEKA Softline 82, який відрізняється цим профільом, добре вписується як у сучасні новобудови, так і вдало гармонує з класичною архітектурою. Це досягається завдяки плавним округленням всіх видимих кромок та не широкою лицьовою поверхнею профілів. Це дивно, але при ширині всього 82 мм. вдалося досягти теплоізоляції 1,03 м.кв С/вт із встановленим армуванням. Новий склад пластику, 7 камер всередині при глибині профілю всього 82 мм., 3 контури ущільнювача, можливість встановлення склопакета рекордною шириною 52 мм., спеціальна архітектура заповнення та багато іншого роблять цю систему Світовим флагманом. Конструкції з профільної системи Veka Softline 82 використовують для скління приватних будинків, котеджів, квартир з автономним опаленням, скрізь, де актуальне енергозбереження.

З повагою колектив ТОВ "Оконіка"

 

Все статьи