Коштовність

Різноманітність цін на пластикові вікна
Сучасні компанії раді запропонувати своїм покупцям теплі пвх вікна з різними функціями та можливостями, натомість вартість металопластикових вікон значно відрізняється від звичайних дерев'яних, оскільки такі вироби мають ряд переваг. В основу конструкції входить додатковий металевий каркас, вартість пластикових вікон цілком прийнятна. Армуючий профіль служить для надання максимальної міцності та стійкості. Водночас пластикові вікна не менш пластичні та універсальні. Крім пластику та металевого каркасу виробники готові представити вироби різних видів та цільових спрямованостей. У цілому нині вартість вікон залежить від цього, у яку класифікацію вони входять.

Поворотне пластикове вікно. Це класична модель, стулки відкриваються в один бік, зазвичай в праву, відповідно і вартість вікон подібного вигляду найнижча, так званий варіант економ.
Виріб з поворотно-відкидним механізмом. Цікава модель, її обирають більшість жителів України, тут стулки виробу можуть відкриватися як вгору (наприклад, для провітрювання), так і в бік (зазвичай праворуч). Справа в тому, що вся подібна конструкція має спеціальний механізм, набір фурнітури, яка забезпечує таку зручність. Вартість пвх вікна трохи вище класичної моделі, але це цілком зрозуміле явище. Деякі види поворотно-відкидного механізму найбільш удосконалені, наприклад, можна придбати вікна з режимом зимового провітрювання, коли стулка відкривається зовсім небагато, щоб «запустити» свіже повітря в приміщення.
Глухі вікна. Вікна пвх на глухій основі не менш популярні, хоча ціна їх досить низька, адже конструкції подібного типу не відкриваються, їх неможливо помити з двох сторін. Для чого потрібні такі вікна? Відповідь – найчастіше для комбінування, адже вироби легко піддаються цьому процесу. Вартість пвх вікон у комбінованому вигляді вигідніша. На запитання: скільки коштують пластикові вікна з глухими вікнами, можна відповісти однозначно - набагато дешевше, а значить вигідніше для покупця. Зазвичай одну більшу частину такого виробу роблять глухим, а другу половину зі звичайною фурнітурою.
Таким чином, вікна у Києві також популярні, як і у всьому світі. Вони зручні, не вимагають постійного миття, легко протираються, легко відкриваються та експлуатуються загалом. Металопластикові вікна за вартістю вигідні, вони виправдовують розтрати, оскільки разом з виробом покупець отримує додаткову надійність.

Скачать прайс
Все статьи