Балкони

Засклення балконів за погодою
Сьогодні популярною вважається послуга скління балконів та лоджій. Така процедура може кардинально змінити зовнішній вигляд житлового приміщення, при цьому скління – це не просто косметичний ремонт, це можливість значно розширити площі власного житла. Засклити балкон можна різними способами, як правило, більшість жителів України вибирають неординарні рішення, унікальний дизайн, затемнене скло як основу та тонкі рами. Якщо скління лоджії або балкона – це питання, яке хочеться вирішити з найбільш вигідним результатом, напевно, ви вже думали: який тип скління краще холодний чи теплий? Скільки коштує скління балкона та скління лоджії? Розглянемо всі питання порядку.

Холодні пластикові балкони забезпечать вашу безпеку від вуличного шуму, атмосферних опадів, вітру тощо неприємних явищ. Крім того, на такому балконі можна поставити стілець та стіл для роботи практично на свіжому повітрі, це може бути місце для посиденьок з друзями у теплу пору року або балкон стане місцем для розсади оранжереї тощо. У будь-якому випадку, засклити балкон холодним способом непоганий варіант, враховуючи, що тепла пора року триває досить довго. Варто відзначити низькі ціни на скління балконів холодним способом. З іншого боку, разом із масою переваг та захистом від опадів, такі пластикові балкони в Києві стануть поганим захистом від зимових холодів. Як показує практика, в осінньо-зимовий період температура повітря на території лоджії або балкона не піднімається вище за вуличну, тобто, по суті, таке приміщення слід закривати під час морозів. Балкони з виносом у Києві у старих будинках на кшталт холодного скління також зробити практично неможливо, оскільки важкі конструкції багаторічні будови можуть не витримати, тут варто використовувати лише алюмінієві профілі.

Для тих, хто хоче використовувати балкон або лоджію цілий рік, необхідні вікна на балкон із якісними профілями для теплого скління. Такі вікна на балконах у Києві недорогі та цілком теплі. Найчастіше для забезпечення тепла використовуються пвх профілі – металопластикові конструкції досить популярні сьогодні. Тепле скління вибирають ті, хто хоче влаштувати зимовий сад у нежитловому приміщенні, кабінет, додаткову кімнату тощо на цілий рік. Металопластикові вікна та балкони не пропускають повітря, надійно захищають холодне приміщення, навіть якщо проводити радіатори опалення та відключати їх час від часу, температура всередині приміщення все одно залишиться постійною. Для покупців вигідно замовити скління балконів під ключ, оскільки після виконання робіт невелике приміщення практично відразу готове до експлуатації на розсуд господаря. Головним недоліком скління лоджій у Києві теплим методом залишається ціна. Організувати теплий балкон значно важче і дорожче, ніж поставити звичайні вікна, але і результат, а також гарантія на металопластикові балкони в Києві значно вища за звичайне дерево.

Отже, щоб засклити балкон у Києві, необхідно:

розрахувати власний бюджет,
визначитися з цілями: навіщо необхідно утеплювати балкон.
після оцінки фінансових можливостей вибрати відповідне скління балконів, холодних або теплий метод.
проконсультуватися з фахівцями компанії, вирішити питання про технічну можливість засклити балкон у Києві тим чи іншим способом саме у вашому будинку.
Яке б скління в результаті ви не вибрали, балкони під ключ у Києві сьогодні – це якість та надійність на довгі роки.

Все статьи