Замовлення вікон

Правильне замовлення пластикового вікна
Кажуть, що переїзд схожий на сім пожеж, але насправді ремонт і заміна пластикових вікон ні чим не краще. Перші враження від замовлення вікна ПВХ - це бруд, втрата цілого дня і маса роботи по будинку, але це зовсім не так. В Україні вже практично кожен другий мешканець прагне замінити вікна на зручніші, сучасніші та надійніші, адже саме такі вироби захистять ваш будинок не тільки від бруду, пилу, сміття та негоди, якщо замовляти вікна, то років на 20, адже саме стільки часу надається гарантії на конструкцію. Дійсно, вікна не встановлюються на кожен день, це довгострокова покупка, тому і вибір повинен уважним, крім того, перш ніж замовити пластикові вікна, потрібно вирішити всі питання та сумніви для себе, щоб згодом не шкодувати про фінансові кошти, заплачені за послуги та матеріал. . Вироби досить швидко встановлюються, роботи в середньому займуть півдня, залежно від типу будівлі, де замовили вікна, особливостей архітектури.

Як правило, перша зустріч замовника та виконавця відбувається до встановлення. Знімаються мірки віконного або дверного отвору, розраховується вартість і вже у призначений день та годину готове за розміром вікно доставляється до замовника – здійснюється демонтаж старого та монтаж нового виробу.

Бажано, щоб замовник заздалегідь продумав про стулки майбутнього вікна, про види кватирок, способи відкриття/закриття вікна, про колір рами, її форму, визначився з конструкцією – все це дозволить значно полегшити спілкування фахівця та покупця.

У компанії ви зможете замовити металопластикові вікна, вікна з пластиковою основою, для лоджій та балконів, з різною конструкцією та будь-якої форми.

Все статьи