Механічний протизламний замок з кликами hookLock M

Кожен з нас задумується про свою безпеку та безпеку свого майна. Наша компанія виносить це питання завжди на передній план, тим самим встановлюємо в базу протизламний зачеп та рекомендуємо встановлення на вікна максимально протизламних систем.

На сьогоднішній день, все більшим попитом користуються металопластикові двері з оригінальним дизайном та кольором, але що то за двері які не можуть захистити ваше помешкання від проникнення?! Тому ми пропонуємо Вам механічний протизламний замок з кликами hookLock M.

Безпека та функціональність

Міцні сталеві клики глибоко заходять у відповідну планку. Конічна форма клика, а також можливість регулювання прилягання до відповідних планок гарантують відмінну роботу замка.

Клик Winkhaus

Замки вирізняються довготривалим терміном експлуатації та високим рівнем безпеки, міцними компонентами та точним виробництвом , а тому гарантують найвищу ступінь замикання, знешкоджуючи майже будь-який інструмент, яким може скористатися грабіжник. Гнучка модульна будова клика дозволяє легко налаштувати і встановити його у будь-яких вхідних дверях, виготовлених з дерева, ПВХ або алюмінію.

Клик із заднім захватним пристроєм

Не лише сталевий клик глибоко проникає у планку у замкненому положенні замка, але й планка одночасно блокується у дверній рамі. Ця функція забезпечує додатковий захист, не дозволяючи вирвати дверне вікно з дверної рами.

Технологія забезпечення активної безпеки

Надзвичайно міцні металеві штифти гарантують довготривалу надійну роботу замка. Клики замикаються надійно і не піддаються стисканню кожний окремо або всі разом. Таким чином, механізм замку може бути розблокований лише за допомогою відповідного ключа або циліндру замка, або ж шляхом активації дверної ручки.

Основний ригель зроблений зі сталі

Основні сталеві ригелі надають системі безпечного замикання дверей Winkhaus найвищу міцність, навіть у середній частині дверей.

Налаштування контактного тиску

Разом із кликом конічної форми, передбачено можливість налаштування контактного тиску відповідних планок. Це допомагає точно регулювати і вирівнювати допуски дверної системи.

 

Все новости

Возможность комментирования этой записи отключена