Вхідна група із ПВХ. Особливості та переваги.

У сучасному світі все більшої популярності набирають вхідні пвх конструкції. Завдяки відмінним технічним показникам, простоті в обслуговуванні та довговічності такі двері оптимально встановлювати не тільки як вихід на балкон і санвузли, але і як повноцінні двері в будинок або квартиру. В даний момент багато фірм та магазинів використовують саме пвх двері.

Дизайн

Двері пвх мають дуже високий показник енергозбереження, механічної стійкості та міцності конструкції. Так само варто виділити красивий зовнішній вигляд, який сам по собі вписується в досить широкий спектр дизайнів та інтер'єрів, а завдяки можливостям ламінування і зовсім має необмежені можливості дизайну. Двері можуть мати вставки зі скла, бути суцільними або мати декоративні елементи.

Особливості конструкцій

У виготовленні вхідних дверей з пвх, використовуються спеціальні профілю та армуючі вкладки для підвищення міцності та надійності конструкцій. Завдяки цьому вхідна група пвх має такі переваги:

- Висока звукоізоляція,

- чудові показники енергозбереження з можливістю підлаштовувати ці параметри під тип приміщення та розташування дверей,

- Простота в обслуговуванні, так як такі двері вимагають тільки своєчасного змащування петель і звичайного миття поверхні від пилу. Таким дверям не страшні звичайні шкідники, які можуть псувати старі дерев'яні двері. Так само при використанні ламінації, у деяких випадках підвищується стійкість до подряпин.

Широкий вибір фурнітури

Крім цих переваг, двері з пвх мають широкий набір фурнітури, що забезпечує широкий вибір завдань, під які підлаштовуються двері. Так можна вибрати прості міжкімнатні двері, які забезпечать енергозбереження в кімнаті та дадуть хорошу звукоізоляцію, при цьому залишаться легкими та досить міцними. Також можна вибрати пвх двері як вхідні. Посилений армуючий профіль, високоякісна посилена фурнітура легко впорається зі збільшеною вагою, а протизламні зачепи та упори забезпечать безпеку.

Пропоновані конструкції можуть мати одну або більше стулок, бічні частини можуть бути глухими або зі скляними вставками, причому енергоефективність і злостійкість не постраждають від вибору того чи іншого варіанту.

Додатково можна встановити алюмінієвий поріг, накладку, що перешкоджає виникненню протягів та протяжок, автоматичну систему закриття дверей за входом. Також можна вибрати різні типи замків, відкриття дверей з однієї зі сторін або з обох.

Все новости

Возможность комментирования этой записи отключена