Особливість наших вікон!

Починаючи розмову з клієнтом, менеджер говорить про всі плюси та переваги наших вікон. Ми згадуємо німецьку якість, енергозбереження, армір тощо, але цим зараз не здивувати, адже так співають у будь-якому іншому салоні з продажу вікон. Купуючи вікна, замовника цікавить енергоефективність, дизайн і ми зовсім забуваємо про найголовніше – це безпека.

Побудувавши будинок або купивши квартиру, ми починаємо думати про безпеку і біжимо купувати броньовані двері, але за статистикою 80% злому відбувається через вікна та балконні двері. І це найголовніший наш козир! Безпеку продають охоронні агенції, салони дверей і тільки одиниці з віконного бізнесу, а отже, потрібно активно підключати цей функціонал і займати свою нішу.

Наші вікна вже в базі укомплектовані одним протизламним елементом, і тільки це показує хороший результат (про це говорять численні фотографії від наших дилерів, після спроби злому). А якщо до цього питання підійти з відповідальністю? Так, додаткова протизломність коштує трохи грошей, а скільки коштує Ваша безпека? Скільки коштує Ваше майно? І вибачте, у деяких ситуаціях здоров'я чи не дай Боже життя? Коли озвучуєш ціну за безпечне вікно і пропонуєш клієнту самому відмовитися від якихось елементів, то часто у нього не піднімається рука чимось пожертвувати, тут уже працюють інстинкти самозбереження.

До сьогоднішнього дня ми пропонували протизламну фурнітуру, так би мовити пасивну безпеку, але тепер у нашій програмі стали доступними до замовлення і датчики Спроби відкриття стулки activPilot Control. Я підкреслю, саме СПРОБУВАННЯ, оскільки вони встановлюються у вікно і реагують на спробу відкриття стулки (приклад у відео), в той час як звичайні датчики спрацьовують на вже відкрите вікно.

Плюси activPilot Control:

Спрацювання на початку злому вікна, що дає у свою чергу час на реагування мобільної групи охорони. Це основний плюс, оскільки він дає змогу запобігти зламуванню, а не інформувати про факт проникнення.
Взаємодія з усіма охоронними модулями та системами розумний будинок.
Прихована установка. Не псує вигляд Вашого гарного вікна, і водночас приховано від очей зловмисника.
Якісне виконання дозволяє безперебійність роботи на весь термін служби вікна.
Не впливає на гарантію вікна.

 

Головну роль у віконній системі виконує протизломність фурнітури та комплексний підхід до безпеки.

Докладнішу інформацію та консультацію Ви можете отримати у Ваших регіональних менеджерів.

Все новости

Возможность комментирования этой записи отключена