Спеціальна пропозиція "Безпека +"

Нинішній карантин кожен переживає по-своєму. Для когось це шанс на стрімке зростання, багато хто освоює нову професію та займається саморозвитком. Але чимало й тих, хто в гонитві за легкою наживою готовий порушити закон.

Час ускладнити завдання грабіжникам! Тільки на час карантину (хоч би як довго він тривав) спеціальна пропозиція “Безпека +” від компанії “Оконіка”.

Що ми пропонуємо? Для всіх покупців вікон з німецькою фурнітурою activPilot від Winkhaus ми безкоштовно додамо в конструкцію сталеві протизламні елементи, які виведуть безпеку ваших вікон на новий рівень.

Що входить до базової комплектації? Одна протизламна пара - це спеціальні елементи фурнітури, що надійно фіксують стулку у віконній конструкції.

Що додаємо ми абсолютно безкоштовно? Ще три протизламні пари, а також віконну ручку з hoppe secuetik, що захищає вікно від грабіжника. Така комплектація наближає рівень захищеності вікон до класу протизламності RC1N (за європейським стандартом EN 1627-1630).

Чому це важливо? Навіть грабіжник-початківець може легко проникнути в будинок через вікно, що не має елементів захисту від злому. Для цього вистачить простої викрутки та 10 (!) секунд часу. Чим більше у віконній конструкції протизламних елементів, тим довше доведеться попітніти грабіжнику. Фурнітура Winkhaus у спеціальній комплектації може збільшити час злому до 15 хвилин! При цьому часто навіть 3-5 хвилин активної боротьби з вікном вистачає, щоб розчарований грабіжник забрався на пошуки простіше.

Пишіть, дзвоніть — і разом будемо робити ваш карантин безпечнішим!

Все новости

Возможность комментирования этой записи отключена